Europa League

Duel românesc în Liga Europa! Vezi cotele stranierilor la calificare pe Betano

Trăiește la cote maxime startul optimilor din Liga Europa: un alt adversar spaniol pentru Mircea Lucescu după duelurile cu Barcelona din toamnă, Tătărușanu are parte de o dublă manșă ca o finală, iar confruntarea românilor va fi arbitrată de un...român! Urmărește toate confruntările din Liga Europa pe Betano: aici ai o ofertă completă pentru cele mai tari meciuri europene, cu peste 1.500 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out, BetCombo și retrageri în maximum 3 ore.

GLASGOW RANGERS ESTE FAVORITĂ LA CALIFICARE

Campioana en-titre a Cehiei și proaspăta campioană a Scoției se înfruntă în optimile Ligii Europa. Confruntarea dintre Slavia Praga și Glasgow Rangers reprezintă și un duel al românilor: colegi la lotul național, Nicolae Stanciu și Ianis Hagi vor fi adversari de această dată, fiind anunțați titulari în prima manșă ce se va disputa pe stadionul Sinobo din capitala Cehiei. Meciul va fi condus la centru de Ovidiu Hațegan. Acesta este primul meci în cupele europene pentru arbitrul român, după cazul din decembrie de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir.

SPANIOLII VOR SĂ DEPĂȘEASCĂ FORMA SLABĂ DIN CAMPIONAT

Parcursul european continuă și pentru antrenorul român, Mircea Lucescu. Cel mai în vârstă antrenor din faza grupelor al acestui sezon de Liga Campionilor îi va înfrunta pentru un loc în sferturile Ligii Europa, pe Unai Emery și Villarreal. Dinamo Kiev vrea să profite de forma mai puțin bună a Submarinului Galben și să obțină un prim rezultat bun pe teren propriu în Ucraina.

BRUNO FERNANDES E FAVORITUL COTELOR SĂ ÎNSCRIE PE  „OLD TRAFFORD”

Ciprian Tătărușanu merge în Anglia pentru duelul diavolilor de pe „Teatrul viselor”: Manchester United și AC Milan este finala din optimile Ligii Europa. Locurile secunde din Premier League și Serie A luptă pe toate fronturile și niciuna nu vrea să rateze calificarea în sferturi. Suedezul Zlatan Ibrahimović revine pe „Old Trafford” după mai puțin de trei ani de când evolua pentru „Diavolii Roșii”.

 

Fii alături de favoriții tăi în toate momentele și intră în joc cu EuroMisiunea de pe Betano! Înscrie decisiv pronosticurile câștigătoare, îndeplinește condițiile și bucură-te de ofertă!

PUNE-ȚI MASCA ȘI FII SUPEREROU!

În Cazinoul Betano a început și Luna Supereroilor, unde poți fi oricare dintre eroii tăi preferați în jocuri precum: Batman v Superman Dawn of Justice sau Dragon Champions. Sau seria care te duce în inima orașului întunecat, Gotham: Batman Begins și The Dark Knight Rises. Schimbă masca, asorteaz-o cu o sabie și aventurează-te în jocul The Mask of Zorro! Intră în competiție și salvează lumea, pentru o recompensă pe măsură: un gadget de ultimă generație!

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device: acceptă provocarea din Luna Supereroilor și profită de ofertele Misiunilor cu premii speciale de pe site-ul și aplicația Betano.



Duel românesc în Liga Europa! Vezi cotele stranierilor la calificare pe Betano