Europa League

Dan Petrescu prefateaza duelul cu Young Boys

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Pe CFR Cluj o asteapta un meci de foc, joi seara, pe teren propriu cu Young Boys in grupele Europa League.

”Va fi un meci foarte dificil, împotriva campioanei din Elveţia în ultimii ani, a dominat fotbalul în Elveţia şi după ce am studiat adversarul foarte bine în ultimele zile pot să spun că ei sunt mari favoriţi la trecerea de acestei grupe”, a declarat Dan Petrescu.

“Din punctul meu de vedere e cea mai agresivă echipă cu care am jucat noi în Europa în ultimii doi ani, ca şi agresivitate sunt foarte, foarte buni”, a mai spus Petrescu.

Tehnicianul campioanei Romaniei a mai spus ca la echipa este liniste din punct de vedere financiar.

“În momentul de faţă la club lucrurile sunt foarte bine din punct de vedere financiar, toată lumea e la zi, a primit tot ce trebuie, dar când joci un meci de fotbal nu trebuie să te gândeşti la bani. Trebuie să te gândeşti la fotbal şi la competiţie, banii să-i laşi pe planul doi”, a declarat Petrescu.

Acesta mai spune ca e greu sa aiba pretentii in Europa League din cauza lotului extrem de subtire si ca lupta pentru titlu este pe prioritara.

Din 2021 Romania va avea o echipa in preliminariile Champions League si alte trei formatii in noua competitie Conference League.



Dan Petrescu prefateaza duelul cu Young Boys