Europa League

Chiriches a trait periculos in Tottenham-Partizan (video)

Titularizat pe postul de fundas central la Tottenham alaturi de Vertonghen, internationalul Vlad Chiriches nu a avut o partida lipsita de emotii contra sarbilor de la Partizan.

Tottenham s-a impus cu 1-0, iar Chiriches a ramas pe teren pana la final, insa cu cinci minute inaintea pauzei arbitrul central Evgen Aranovskiy din Ucraina a decis intreruperea partidei din motive de securitate.

Decizia acestuia a venit dupa ce pentru a treia oara de la inceputul meciului terenul fusese invadat de suporteri si astfel s-a considerat ca partida nu intruneste conditiile optime de securitate.

Meciul a fost reluat dupa o intrerupere de aproximativ zece minute si nu a mai fost oprit pana la final de niciun incident.

Tottenham s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Stambouli in minutul 49 si a obtinut matematic calificarea in 16-imile Europa League.

Dupa cum se observa pe imaginile de mai jos, cei trei suporteri care au oprit meciul au premeditat intreaga actiuni totul fiind o provocare lansata pe internet.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 26 29 59
2 FCSB 26 34 55
3 Craiova 26 15 51
4 Viitorul 26 13 44
5 Astra 26 11 44
6 Poli Iasi 26 3 39
Chiriches a trait periculos in Tottenham-Partizan (video)