Europa League

Chelsea o zdrobeste pe Arsenal in finala Europa League

Sursă foto: twitter.com/europaleague

Duelul suta la suta londonez din finala Europa League disputata la Baku in Azerbaidjan a fost castigat de Chelsea, cu 4-1, in fata celor de la Arsenal.

Dupa o prima repriza fara goluri si cu o bara transversala la sutul lui Xaka (Arsenal) din minutul 29, in partea secunda cele doua echipe au oferit un adevarat festival de goluri si fotbal spectacol.

Chelsea a deschis scorul prin Giroud in minutul 48 la prima ocazie din repriza a doua. Apoi, echipa lui Maurizio Sarri si-a dublat avantajul prin Pedro din pasa lui Hazard in minutul 60. S-a ajuns chiar la 3-0 pe tabela dupa lovitura de la 11 metri obtinuta de Giroud in minutul 64 si transformata de Hazard.

Asa am trait Finala Europa League: Chelsea - Arsenal

Arsenal a reactionat prin super golul marcat de Iwobi in minutul 68 si toata lumea se gandea la posibilitatea unei rasturnari spectaculoase. Nu a fost cazul de asa ceva, Hazard inchizand definitiv socotelile in minutul 72.

Pentru Eden Hazard finala de la Baku a fost ultimul meci in tricoul lui Chelsea. Acesta a declarat ca i-a anuntat pe oficialii clubului ca doreste sa plece si cel mai probabil va fi anuntat in zilele urmatoare la Real Madrid.

Hazard a disputat 352 de meciuri la Chelsea si a marcat 110 goluri, cucerind sase trofee majore.

Revenind la Arsenal, "tunarii" ajung la a patra finala europeana consecutiva pierduta.



Chelsea o zdrobeste pe Arsenal in finala Europa League