Europa League

CFR Cluj s-a scufundat pe Celtic Park

Sursă foto: https://twitter.com/CelticFC

Pentru CFR Cluj n-a mai tinut figura din august la revenirea pe terenul lui Celtic Glasgow.

Asa am trait Celtic - CFR Cluj

Echipa scotiana a castigat, cu 2-0, in fata campioanei Romaniei la capatul unui meci fara istoric si care a curs practic intr-o singura directie.

Inca din debutul meciului disputat pe o ploaie tipic britanica s-a simtit setea de revansa a celor de la Celtic.

O echipa intrata pe teren cu temele bine facute si care a pus-o pe CFR sub o mare presiune. Un forcing al echipei scotiene care nu i-a permis campioanei Romaniei sa-si desfasoare jocul de regularitate.

Pe acest fond deschiderea scorului a venit firesc in minutul 20 la capul lui Edouard din sase metri. Faza la care Boli a fost transformat in jalon.

Dupa primirea golului cei de la CFR au iesit mai mult la joc si au avut un gol anulat pentru offside la Rondon in minutul 26.

Acelasi Rondon care s-a dovedit falimentar in gandire cand a ales sa simuleze o cadere in careul advers cu trei minute inaintea pauzei.

In partea secunda jocul a curs in aceeasi directie spre poarta lui Arlauskis, care in minutul 60 a mai incasat un gol. Elyounoussi a sutat din interiorul careului si mingea deviata de Burca a intrat in poarta pentru 2-0.

Intrarile lui Culio si Paun nu au schimbat cu nimic jocul CFR-ului, echipa care se intoarce de asta data cu mana goala de la Glasgow.

Caseta tehnica

Celtic Glasgow: Forster - Elhamed, Jullien, Ajer, Bolingoli - Brown, McGregor, Elyounoussi, Forrest (Hayes ’86), Christie (Ntcham ’90) - Edouard. Antrenor: Neil Lennon.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu, Luis Aurelio (Culio ’57), Djokovic (Golofca ’81) – Deac, Rondon (Păun ’70), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: McGregor ’24, Jullien ’46, Edouard ‘88 / Rondon ’42, Djokovic ‘51.

Meciul a fost arbitrat de germanul Daniel Siebert.



CFR Cluj s-a scufundat pe Celtic Park