Europa League

CFR Cluj pierde rusinos in deplasare cu Dudelange

Sursă foto: rtl.lu

Surpriza de proportii in Luxemburg unde Dudelange a invins-o pe CFR Cluj, cu 2-0 (0-0), in prima mansa din playoff-ul Europa League.

Durpel a deschis scorul in minutul 67 cu o reluare din apropiere la o eroare comisa de Manea.

Surpriza s-a conturat si mai mult in minutul 81 la o faza fixa din marginea careului campioanei Romaniei. Sinani, jucator intrat in partea secunda, a sutat pe coltul scurt si mingea din bara l-a lovit pe Arlauskis inainte de a intra in poarta.

Asa am trait Dudelange - CFR Cluj 2-0

CFR Cluj a ratat cea mai mare ocazie in minutul 75, la 1-0 pentru gazde, cand Tucudean a fost excelent gasit in careu de o pasa a lui Omrani. Internationalul roman a saltat mingea peste portarul iesit in intampinare, insa Pemprah a respins in extremis de pe linia portii cu un ultim efort.

Cei de la CFR Cluj au trecut pe langa gol si in minutul 56 prin Omrani, al carui sut a fost scos de portarul Joe Frising, jucator intrat in locul titularului de drept Joubert accidentat de Manea.

Returul dintre CFR Cluj si Dudelange e programat peste o saptamana in Gruia cu incepere de la ora 20:00.

Caseta tehnica

Dudelange: Joubert (Frising '54) - Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti - Turpel, Stelvio da Cruz, Kruska, Couturier (Melisse '88), Stolz - Stumpf (Sinani '65). Antrenor Dino Toppmoller;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Culio (Mate Males '10), Bordeianu (De Luca '70) - Păun (Mailat '61), Ţucudean, Omrani. Antrenor Antonio Conceicao;

Cartonaşe galbene: Kruska '35 / Manea '50, Bordeianu '58, Hoban '79, De Luca '90+4.

Andreas Ekberg din Suedia a arbitra la centru.



CFR Cluj pierde rusinos in deplasare cu Dudelange