Europa League

CFR Cluj pierde la limita cu Lazio. Calificarea se joaca in ultima etapa!

Sursă foto: https://twitter.com/OfficialSSLazio/

Echipa CFR Cluj n-a reusit sa obtina la Roma punctul de care mai are nevoie pentru calificarea in saisprezecimile Europa League si a pierdut la limita cu Lazio, scor 0-1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Correa in prima repriza, minutul 25, la prima ocazie a meciului pentru gazde.

CFR Cluj a trecut pe langa egalare in minutul 38 la sutul trimis de Djokovic in bara.

Acelasi Correa isi putea trece in cont dubla in minutul 41, dupa ce a scapat singur cu Arlauskis si a trimis incredibil pe langa poarta.

Repriza secunda i-a apartinut in totalitate CFR-ului, echipa care a ratat trei mari ocazii de a restabili egalitatea.

Cea mai importanta dintre acestea in minutul 54 la sutul lui Paun respins in fata de Proto pana in picioarele lui Omrani, francezul fiind apoi blocat in extremis.

In minutul 72 Omrani cu un sut din afara careului si apoi Camora cu o minge la coltul scurt au bifat si ei alte doua ratari.

CFR Cluj a continuat sa preseze si in prelungiri capul lui Cestor s-a dus putin pe langa poarta.

Echipa din Gruia a avut si un gol anulat in minutul 70 pentru un offside semnalizat la Traore. O decizie corecta a brigazii din Turcia.

Astfel, Lazio se apropie la trei puncte de CFR Cluj si lupta de la distanta pentru locul secund va fi transata in ultima etapa.

Calculele sunt simple. CFR Cluj este obligata sa nu piarda acasa cu Celtic pentru a merge in 16-imile de finala, o echipa scotiana care si-a asigurat deja castigarea grupei dupa 3-1 cu Rennes.

Lazio este condamnata sa castige in deplasare cu Rennes pentru a avea o sansa, dar totul ramane la mana celor de la CFR Cluj.

Caseta tehnica

Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Luis Alberto (Patric '80), Jony (Lulici '75) - Adekanye (Caicedo '66), Correa. Antrenor Simone Inzaghi;

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu (Susici '73), Boli, Burcă, Cestor, Camora - Culio, Bordeianu (Deac '62), Djokovici - Păun (Traore '66), Omrani. Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Adekanye '56 / Djokovici '45+3, Traore '67

Arbitru: Ali Palabiyik (Turcia)



CFR Cluj pierde la limita cu Lazio. Calificarea se joaca in ultima etapa!