Europa League

CFR Cluj obtine victoria in deplasare cu Rennes

Sursă foto: https://twitter.com/staderennais/

La capatul unui meci intens, cu trei jucatori eliminati si un penalty ratat, CFR Cluj a invins-o pe Rennes, cu 1-0, prin golul marcat de Ciprian Deac dintr-o lovitura libera in minutul 9. CFR ajunge la sase puncte si e pe doi in grupa de Europa League.

Asa am trait Rennes - CFR Cluj. Un meci cu trei eliminati!

Rennes a inceput mai bine meciul si a presat-o puternic pe CFR Cluj in primele minute.

La prima actiune periculoasa in jumatatea adversa, Traore a ramas singur cu portarul advers si a obtinut faultul la limita careului.

O actiune din care CFR Cluj a scos maxim. Eliminarea lui Mendy si lovitura libera transformata in gol de Ciprian Deac. Acesta l-a surprins pe tanarul Bonet, un portar de doar 16 ani care a luat gol la prima lui faza intre buturile lui Rennes.

CFR Cluj s-a jucat cu ocaziile la poarta lui Rennes si a ratat despreinderea in doua randuri prin Djokovic (22) si Deac (24).

Ocazii care se puteau razbuna pe formatia din Gruia. In minutul 26 s-a dictat penalty pentru Rennes la un fault evident comis de Boli in suprafata de pedeapsa.

Niang, fostul jucator de la AC Milan, a trimis pe langa poarta de la punctul cu var si CFR ramanea in avantaj cu mare sansa.

In minutul 32 CFR a trecut din nou pe langa gol la sutul lui Djokovic din interiorul careului. Portarul Bonnet a respins peste poarta.

La doua minute de la reluarea meciului Rennes a mai incasat un cartonas rosu. Camavinga a fost trimis la vestiare pentru un fault in postura de ultim aparator la patrunderea lui Omrani. Totul a pornit de la o pasa trimisa de portarul Bonet direct la un adversar.

Cum arata clasamentul in grupa CFR-ului de Europa League

In pofida celor doi oameni in minus din teren, Rennes a oferit o replica puternica si a creat in mai multe randuri panica la poarta aparata de Arlauskis.

Susic, singurul jucator cu galben de la CFR Cluj, a primit usor al doilea avertisment cu zece minute inaintea finalului pentru un fault asupra lui Niang.

Finalul a fost si mai condimentat, Rennes venind cu toata forta peste CFR, insa campioana Romaniei a rezistat pana la ultimul fluier.

Caseta tehnica

Rennes: Mendy - Traoré, Gnagnon, Morel, Maoussa (Siliki '75) - Raphinha (Siebatcheu '80), Camavinga, Bourigeaud, Del Castillo (Bonet '7) - Niang, Hunou. Antrenor Julien Stéphan.

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Burcă, Boli, Camora - Djokovici (Păun '70), Bordeianu (Hoban '66), Culio - Deac, Traore (Cestor '84), Omrani. Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Niang '9, Raphinia '23, Maoussa '51 / Susici '17 şi '82, Arlauskis '90+1.

Cartonaş roşu: Mendy '5, Camavinga '46 / Susici '82.

Arbitru: Aleksei Eskov (Rusia).



CFR Cluj obtine victoria in deplasare cu Rennes