Europa League

CFR Cluj incepe Europa League in stil de mare echipa

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Campioana Romaniei a castigat in deplasare cu CSKA Sofia, scor 2-0, joi seara, in prima etapa din noua editie a grupelor Europa League.

Asa am trait CSKA Sofia - CFR Cluj

O partida in care CFR Cluj si-a dovedit din plin maturitatea de echipa obisnuita in ultimii ani cu meciurile europene.

Inceputul meciului a apartinut celor de la CSKA Sofia care, purtati pe sus de cei aproape 12.000 de spectatori, au atacat in valuri.

Balgradean a intervenit decisiv la doua faze in primele minute, oferind incredere colegilor din camp.

CFR Cluj si-a aratat coltii in minutul 20 la o faza fixa marca inregistrata. Centrare din corner si Vinicius a reluat periculos spre poarta.

Dupa inceputul bun al gazdelor si revenirea celor de la CFR Cluj de la jumatatea reprizei, finalul primului mitan a fost unul echilibrat dupa cum a aratat si tabela batranului stadion Vasil Levski.

Deschiderea scorului

La noua minute dupa pauza CFR Cluj a deschis scorul prin Rondon dupa un corner executat scurt si o centrare ideala oferita de Ciprian Deac in sase metri.

Rondon a reluat decisiv cu capul pentru 1-0.

Cu un sfert de ora inaintea finalului, in plin avant al gazdelor spre poarta lui Balgradean, CFR Cluj a obtinut o lovigura de la 11 metri prin Debeljuh.

Deac a transformat cu un sut sanatos si CFR Cluj isi securiza victoria.

Trei puncte prin care CFR Cluj se instaleaza la sefia Grupei A, in conditiile in care AS Roma a invins la Berna pe Young Boys, cu 2-1, dupa ce elvetienii deschisesera scorul.

Caseta tehnica

CSKA Sofia: Busatto – Vion, Antov, Mattheij, Mazikou – Youga, Rodrigues (Beltrame ’80) – Sinclair (Keita ’63), Sankhare (Ahmedov ’70), Yomov (Henrique ’80) – Sowe. Antrenor: Stamen Belchev.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (Chipciu ’78), Hoban, Djokovic – Rondon (Carnat ’88), Păun (Pereira ’83), Debeljuh (Vojtus ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Halil Umut Meler la centru.



CFR Cluj incepe Europa League in stil de mare echipa