Europa League

Calificare pentru FCSB dupa un meci nebun in Serbia. 6-6 dupa 120 de minute si 5-4 la loviturile de departajare

Sursă foto: Twitter.com/FCSBEnglish

Lovita puternic de coronavirus, cu nu mai putin de noua jucatori infestati cu Sars-Cov-2, FCSB a obtinut o calificare dramatic in turul 3 preliminar al Europa League.

Echipa bucuresteana a primit lovitura dupa lovitura in debutul meciului si s-a vazut condusa cu 2-0 in minutul 13 dupa reusitele lui Milicevic si Duronjic.

Sperantele ros-albastrilor au fost reaprinse de reusita lui Coman din minutul 25. Finalizare din cadere dupa o centrare oferita de Cretu de pe flancul drept.

Cu doua minute inaintea pauzei gazdele de la Backa Topola ramaneau in inferioritate numerica.

Ponjevic incasa doua galbene intr-un interval de zece minute si lua drumul vestiarelor.

FCSB a reusit egalarea la cinci minute dupa pauza prin Man, insa bucuria a fost de scurta durata.

Dupa numai un minut gazdele reveneau la conducere, scor 3-2, prin reusita lui Antonic. Apararea ros-albastrilor a fost prinsa pe picior gresit, iar debutantul Ducan si-a aratat din plin limitele oferind nesiguranta la fiecare balon ajuns in propriul careu.

In minutul 62 Coman a obtinut o lovitura de la 11 metri transformata in gol de Man. Scorul devenea asadar 3-3 si FCSB era din nou in cartile calificarii.

Coman avea sa iasa accidentat in minutul 73, insa FCSB a gasit chiar si asa drumul spre gol.

Robert Ion a trimis spre poarta in minutul 90+2, iar Balaz a deviat mingea in propria poarta pentru 4-3 in favoarea ros-albastrilor.

Dramatismul era departe de a fi incheiat. La faza imediat urmatoare mingea ajunge in careul ros-albastrilor si Tomanovic marca pentru 4-4 cu un sut din intoarcere.

Gol primit de FCSB in superioritate numerica si meciul intra astfel in prelungiri dupa 90 de minute nebune.

In finalul primei reprize de prelungiri Man si-a trecut in cont hattrick-ul (5-4), insa Ducan a comis-o din nou si Backa Topola egala dupa un minut.

Scenariul s-a repetat si in a doua repriza de prelungiri, cu mentiunea ca intre golul lui Adi Petre si reusita lui Tomanovic au trecut totusi opt minute.

FCSB se vedea egalata la sase cu patru minute inaintea incheierii prelungirilor, astfel ca s-a ajuns la loteria loviturilor de departajare unde, surpriza, eroul a fost tocmai Ducan.

Al treilea portar din lotul FCSB ajuns titular de conjunctura a aparat singurul penalty din seria de cinci si echipa bucuresteana a obtinut calificarea in turul urmator.



Calificare pentru FCSB dupa un meci nebun in Serbia. 6-6 dupa 120 de minute si 5-4 la loviturile de departajare