Europa League

Calificare pentru FC Botosani in turul 2 preliminar al Europa League

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani/

Echipa FC Botosani a invins-o in deplasare pe Ordabasy din Kazahstan, cu 2-1, intr-un meci decis practic dupa primele 45 de minute.

Asa am trait Ordabasy - Botosani

Gazdele au inceput mai bine si dupa zece minute obtineau lovitura de la 11 metri la un fault comis de Ofosu in postura de ultim aparator.

Atacantul Botosaniului a scapat ieftin doar cu cartonas galben, cele doua echipe ramanand 11 la 11.

Portarul Pap, cel care gresise flagrant la faza de penalty, s-a revansat si a aparat lovitura de la 11 metri executata de Diakhate.

Botosaniul a deschis scorul in minutul 25 prin Holzmann cu un sut spectaculos din interiorul careului dupa o minge intoarsa de Ofosu.

Doar sase minute s-au bucurat de avantaj jucatorii pregatiti de Marius Croitoru.

Ordabasy a egalat in minutul 31 prin fostul dinamovist May Mahlangu. Acesta a deviat in poarta o centrare venita din stanga.

Botosani a reactionat imediat si, dupa alte doua minute, reprezentanta Romaniei a revenit la conducere prin Dugandzic din pasa lui Florescu. Executie in forta din interiorul careului.

Cu un minut inaintea pauzei cei de la Ordabasy au ratat o mare ocazie prin brazilianul Joao Paolo ramas singur in pozitie de finalizare.

In partea secunda gazdele au ratat cele mai mari ocazii, prin acelasi Joao Paolo in minutul 61 si in al treilea minut suplimentar prin Zhangylyshbay.

Singur in fata portii acesta a “reusit” ratarea meciului spre usurarea celor de la Botosani.

Caseta tehnica

Ordabasy: Shaizada - Dauatov, Fontanello, Dmitrenko, Dosmagambetov - Badibanga, Diakhate, Mahlangu, Brigido - Khizhnichenko, Joao Paolo.

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Mendoza, J. Rodriguez - Florescu, Ashkovski (Ţigănaşu '90), Ofosu (Keyta '74) - Dugandzic (Roman '90+2).

Meciul a fost arbitrat de azerul Rauf Jabarov.



Calificare pentru FC Botosani in turul 2 preliminar al Europa League