Europa League

Avancronica meciului Gent – Viitorul

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Castigatoarea Cupei Romaniei sezonul precedent, Viitorul Constanta isi incepe aventura europeana in deplasare cu Gent.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Gent - Viitorul

Viitorul revine pe un stadion unde a debutat in cupele europene in urma cu trei. A fost atunci un mcei de cosmar pentru echipa lui Gheorghe Hagi, invinsa de Gent cu 5-0. La returul din Romania cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 0-0.

Echipa constanteana are parte de un start perfect de sezon, cu trei victorii din tot atatea meciuri si fara gol primit in meciurile oficiale.

Viitorul a cucerit Supercupa Romaniei contra campioanei CFR Cluj, scor 1-0, dupa care s-a impus in campionat cu 5-0 in fata lui Dinamo si 1-0 in fata nou-promovatei Chindia Targoviste.

Din acest punct de vedere Viitorul porneste cu un important avantaj in fata lui Gent, formatie care inca nu a inceput sezonul in Belgia.

Gent are o victorie in ultimele trei amicale, 2-0 cu olandezii de la Alkmaar, dupa ce pierduse cu St.Truidense (2-4) si remiza cu Reims (1-1).

Locul patru in ultimul sezon din Belgia, Gent porneste cu prima sansa in fata Viitorului, dar echipa lui Hagi vrea sa-si vanda scump pielea pentru un sezon european cat mai lung.



Avancronica meciului Gent – Viitorul