Europa League

Avancronica AS Trencin - Astra Giurgiu (LIVE 18:00)

Astra si Trencin sunt doua echipe debutante in Europa League. Giurgiuvenii vor da piept cu o echipa slovaca in forma, care a invins campioana locala, intr-un meci contand pentru Turul 3 preliminar al Europa League (live text pe onlinesport.ro, de la ora 18:00)

AS Trencin este o echipa cu pofta de gol. A marcat de opt ori in ultimele doua partide jucate pe teren propriu, cu FC Nitra (4-0) si Slovan Bratislava (4-2). Ultima este campioana Slovaciei. Trencin a terminat pe locul 3 sezonul trecut in campionat. Slovacii se lauda cu un fotbal bun, in ciuda unui lot tanar pe care nu il privesc ca pe un avantaj.

Astra vine in forta in Turul 3 preliminar dupa ce a trecut in Turul 2 de Omonia Nicosia, o echipa considerata puternica, incomoda. Cu o echipa tanara, dar cu un fotbal bun, Astra a reusit sa obtina surpriza cu Omonia castigand in retur cu 2-1 dupa un gol decisiv penetru calificare, marcat in inferioritate numerica.

Romanii merg in Slovacia cu doar 16 jucatori. Yahaya si Bukari sunt accidentati, iar Laban suspendat. Ultimii doi sunt jucatori de baza in echipa, iar acum vor lipsi. Tembo a avut probleme la plecarea de miercuri cu viza, dar in cele din urma jucatorul din Zambia a facut deplasarea cu intreg lotul.

Echipa probabila Astra Giurgiu:
Lung jr. - Matel, Youssef, Muresan, Morais - Seto, Cristescu - Enache, Budescu, Tembo - Fatai



Avancronica AS Trencin - Astra Giurgiu (LIVE 18:00)