Europa League

Atletico Madrid elimina Arsenal si va juca finala Europa League

Sursă foto: twitter.com/atletienglish

Pentru a treia oara in ultimii opt ani echipa spaniola Atletico Madrid va disputa finala Europa League, competitie pe care a castigat-o in 2010 la Bucuresti si apoi in 2012.

Dupa 1-1 la Londra echipa lui Diego Simeone, suspendat pentru meciul retur, a castigat la limita, cu 1-0.

Unicul gol al meciului de pe noul Metropolitano a fost marcat de Diego Costa in finalul primei reprize cu o reluare peste portarul Ospina.

La meciul cu numarul 250 pentru Arsene Wenger in cupele europene, Arsenal a facut un meci modest si a avut primul sut pe poarta abia in minutul 63.

Echipa londoneza a fost dominata mare parte din timpul partidei si nu s-a ridicat niciun moment la pretentiile unei aspirante pentru finala Europa League.

Meciul a fost marcat de accidentarea fundasului francez Koscielny, capitanul lui Arsenal, care a parasit terenul in prima repriza cu ceea ce la prima evaluare pare a fi o ruptura a tendonului ahilian.

Atletico Madrid va disputa a cincea finala europeana in ultimii 9 ani, a treia de Europa Leagua. Echipa lui Simeone mai are si doua prezente in ultimul act al Ligii Campionilor, de fiecare data infranta de rivala locala Real Madrid.



Atletico Madrid elimina Arsenal si va juca finala Europa League