Europa League

Astra Giurgiu da piept cu un adversar pe masura, Omonia Nicosia

Astra Giurgiu se intalneste joi in prima mansa a turului 2 al Ligii Europa cu Omonia Nicosia, o echipa ce anunta o disputa de la egal la egal. Meciul este in direct de la osa 21:30, se va juca pe Stadionul National si este live text pe onlinesport.ro. Echipa romana are un mic avantaj fata de Omonia.

Avantajul Astrei este ca are deja doua partide oficiale in acest sezon, cele in care a debutat in cupele europene, cu Domzale. Pana la returul cu Omonia va mai juca si o etapa in Liga 1. De cealalta parte, cipriotii nu au jucat nici un meci oficial pana acum si nici nu vor juca pana la retur, avand programata prima etapa din campionat pe 31 august.

Este de asteptat un meci de la egal la egal, desi Omonia nu sta foarte bine financiar si nici nu are amintiri placute despre Romania. Cum i-am primis, cum i-am batut s-ar putea spune, pentru ca in cupele europene, in preliminarii, cipriotii au fost eliminati de Sportul, Steaua, Dinamo si Vaslui. Anul trecut, insa, Omonia si-a vandut scump pielea, parasind preliminariile Ligii Europa in turul 3 preliminar, dupa o dubla mansa incheiata 0-0 cu Steaua Rosie Belgrad, decisa cu 6-5 la loviturile de departajare.

In tabara celor de la Astra, antrenorul Isaila afirma ca "pornim cu sanse egale", in timp ce presedintele Dinu Gheorghe a spus ca "i-am studiat foarte bine pe ciprioti".

Ideal este ca Astra sa nu primeasca gol acasa, pentru un retur mai linistit in Cipru, acolo unde suporterii verzi creeaza o atosfera de iad in tribune. O victorie la limita, un 1-0, este un rezultat probabil joi seara.

Astra Giurgiu - echipa probabila:
Lung - Matel, Youssef, Muresan, Morais - Yahaya, Seto - Enache - Budescu, Bukari - Fatai



Astra Giurgiu da piept cu un adversar pe masura, Omonia Nicosia