Europa League

Astazi se decid semifinalistele in Europa League

A doua competitie continentala programeaza joi seara meciurile retur din faza sferturilor de finala cu incepere de la ora 22:05.

De departe cel mai echilibrat meci al serii se anunta cel dintre Sevilla si Porto. Lusitanii au castigat in tur cu 1-0, rezultat care pastreaza sansa aproape egale pentru ambele formatii.

Pentru Valencia returul cu Basel pare la prima vedere misiune imposibila dupa 0-3 in deplasare, insa “liliecii” au datoria sa incerce si am vazut marti seara in Champions League cum Borussia Dortmund a fost la un pas sa intoarca deficitul de trei goluri din tur.

Benfica Lisabona primeste pe Da Luz vizita olandezilor de la Alkmaar si este mare favorita la calificare dupa 1-0 in deplasare. Antrenorul Jorge Jesus nu poate conta pe trei titulari: portarul Artur, accidentat, in timp ce Maxim Pereira si Gaitan au fost scosi din lot din motive disciplinare.

Juventus Torino, ultima echipa italiana ramasa in cupele europene, a castigat mansa tur cu Olympique Lyon, scor 1-0, si este favorita sa avanseze in semifinale. Sa nu uitam ca finala Europa League din acest sezon se disputa la Torino.



Astazi se decid semifinalistele in Europa League