Europa League

Armada romana intra invincibila

Steaua, Rapid si Vaslui, cele trei echipe care formeaza 'Armada' romana din Liga Europa, au intrat in noul sezon toate fara infrangere, in meciurile de joi seara.
Steaua a tinut-o pe Schalke cu ochii in 04
Steaua a terminat la egalitate meciul cu Schalke 04 disputat pe stadionul clujean din Gruia, trupa lui Rony Levy reusind sa tina in sah puternica adversara din Germania. Nemtii au avut doar trei ocazii de gol, printre care si o bara in repriza secunda, in timp ce scopul principal al stelistilor a fost sa nu primeasca gol, faza ofensiva fiind ignorata aproape total.
Cititi toata cronica

Faza cu faza: Steaua - Schalke 0-0
Forum: Comentati aici meciul
Clasament: Situatia la zi in grupa Stelei

Lazio Roma - FC Vaslui 2-2
E ceva ce arata prea frumos si neverosimil ca sa nu apara mare in titlu: Lazio Roma - FC Vaslui 2-2. Un rezultat mare pentru FC Vaslui la debutul in grupele Ligii Europa. Formatia lui Viorel Hizo a terminat la egalitate, in deplasare, cu puternica Lazio Roma. Meciul s-a incheiat 2-2, dar vasluienii au condus cu 2-1 din minutul 63, cand au ramas cu un jucator in plus pe teren.
Cititi toata cronica
Faza cu faza: Lazio - Vaslui 2-2
Forum: Comentati aici meciul
Clasament: Situatia la zi in grupa  Vasluiului

Rapid i-a invatat pe Hapoel sa citeasca de la stanga la dreapta

Golul lui Ovidiu Herea din prima repriza alaturi de interventiile salvatoare ale lui Dani Coman in poarta giulestenilor si finalul tras de timp inteligent de Pancu au adus prima victorie a Rapidului in grupele Europa League in chiar primiul meci. 1-0 (sau cum ar citi evreii de la dreapta la stanga 0-1) in deplasarea din Israel, impotriva celor de la Hapoel Tel Aviv, iar Rapid se afla in clasament in fruntea grupei C.
Cititi toata cronica
Faza cu faza: Lazio - Vaslui 2-2
Situatia la zi in grupa  VasluiuluiForum: Comentati aici meciul
Clasament: Situatia la zi in grupa  Rapidului

Cititi pe site si reactiile de dupa meciuri ale jucatorilor si oficialilor romani sau cele din presa internationala.


Armada romana intra invincibila