Europa League

Arma lui Sumudica in meciul cu Genk

Astra Giurgiu a ajuns in fata celui mai important moment al sezonului, dubla cu belgienii de la Genk care o poate propulsa pe campioana Romaniei in optimile Europa League.

Marius Sumudica, antrenorul giurgiuvenilor, spune ca are incredere in jucatorii sai si mizeaza pe experienta acestora.

“Cand vorbesc de experienta nu ma refer la varsta lor, ci la unitatea grupului. Eu nu credeam ca putem elimina in vara pe West Ham, cum n-am crezut nici ca putem lua campionatul decat tarziu in playoff, cand am inceput sa constientizez ca sunt sanse. Ma bucura ce au spus ei, ca sansele sunt egale, dar eu cred ca noi pornim cu sansa a doua. Sa nu uitam ca ne-am chinuit sa vindem jucatori pe cateva sute de mii, iar eu au vandut de 28 milioane. Cam asta e diferenta”, a spus Sumudica intr-o conferinta de presa.

Arma principala

“M-am uitat la PSG cu Barcelona si am vazut ce poate face determinarea intr-un joc. Cand mingea ajungea la Neymar, Suarez sau Messi veneau doi-trei jucatori in presiune. E greu sa joci astfel, nici ei nu sunt extraterestrii. Asta astept si de la jucatorii meci joi seara, determinare si agresivitate in joc”, a mai declarat Sumudica.

Meciul Astra Giurgiu – Genk este live text pe onlinesport.ro joi seara de la 20:00.



Arma lui Sumudica in meciul cu Genk