Europa League

Andone asteapta vanzarea lui Andrei Cristea

Ioan Andone asteapta ca Andrei Cristea sa fie vandut cat mai rapid de conducerea din Stefan cel Mare. "Falcosul" spune ca, pentru o suma buna, nici nu il mai foloseste in meciul cu Olimpia Balti din Liga Europa.
"Eu sunt convins ca daca plateste cineva 1.5 milioane de euro plus TVA, il ia pe Cristea imediat, nici nu mai pleaca la Chisinau. Dar sa plateasca, nu sa spuna ca ne dau banii in vreo cinci ani. Asa si noi il putem transfera pe Messi, dar sa-l platim in vreo 50 de ani", a spus Andone.

Tehnicianul "cainilor rosii" s-a referit si al meciul cu Olimpia Balti din Liga Europa, despre care a afirmat ca nu cunoaste prea multe informatii.

"Jucatorii sunt profesionisti si sper sa constientizeze faptul ca e vorba de imaginea României în Europa. În fotbal se pot întâmpla multe, dar nu trebuie sa luam meciul usor. Olimpia Balti e o echipa care joaca fotbal, încearca sa construiasca, pune mingea jos. Tragedia va fi pentru noi daca nu ne vom califica, nu pentru ei. Eu am auzit acum pentru prima data de Olimpia Balti, sincer. Sunt de atâtia ani în fotbal si nu auzisem de Olimpia Balti", a explicat Andone.

Partida dintre Olimpia Balti si Dinamo va avea loc joi, de la ora 19:00, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Andone asteapta vanzarea lui Andrei Cristea