Europa League

Ajax va câștiga finala Europa League... a prezis celebra vacă expertă în fotbal (video)

Vaca pe nume Sijtje, cea care a ales corect câștigătorul alegerilor din Olanda alegând corect din 11 candidați, a indicat-o pe Ajax drept câștigătoarea Europa League.

Celebră în Olanda pentru acuratețea prezicerilor din fotbal, vaca Sijtje nu a greșit nici la politică, iar acum s-a întors la sportul rege. Ea a ales-o pe Ajax drept câștigătoarea Europa League, contra lui Manchester United.

Având o rată de succes de 85%, vaca a avut de ales între două găleți, una cu sigra lui Ajax și alta cu emblema lui United. S-a dus glonț spre spre găleata olandezilor, așa cum a făcut mereu pentru a indica echipa câștigătoare a unui meci.

Ghid pentru finala Europa League

Ea a indicat corect câștigătorul alegerilor politice din Olanda, având la dispoziție 11 găleți! De asemenea, a indicat corect la Cupa Mondială 2014 că Olanda va învinge Mexicul. 

Dacă de data aceasta vaca va greși, mulți își vor dori ca ea să ajungă în farfurie. Olandezii au o cotă de peste 4,50 diseară la victorie.Ajax va câștiga finala Europa League... a prezis celebra vacă expertă în fotbal (video)