Europa League

Adailton dezvaluie tactica vasluienilor cu Lazio

Vasluienii au trecut peste infrangerea surprinzatoare din Regie si se pregatesc de cel mai important meci din istoria clubului, care le-ar putea aduce calificarea in primavara europeana. Brazilianul Adailton a dezvaluit tactica pe care Viorel Hizo a pregatit-o si vorbeste despre un atuu surpriza.
"Pornim cu un mic avantaj. Avand rezultatul de 2-2 din deplasare, ne putem permite sa jucam la 0-0 si 1-1. Trebuie sa obtinem un astfel de rezultat care sa ne permita ca la ultimul meci cu Zurich sa depindem numai de noi. La meciul cu Lazio vom incerca sa punem presiune pe adversari si sa-i punem in dificultate. Trebuie sa repetam meciul bun pe care l-am facut cu Sporting. Lazio are jucatori mai buni, dar putem sa trecem peste acest lucru", a spus Adailton.

Fotbalistul brazilian a dezvaluit ca moldovenii pregatesc de doua saptamani meciul cu Lazio si crede ca temperatura scazuta de la Piatra Neamt i-ar putea ajuta.

"In general, seara temperatura oscileaza intre -2 si -5 grade, dar m-am obisnuit. Cred ca pentru noi va fi un factor important care ne-ar putea ajuta", a explicat el.

Vasluienii ocupa locul opt in Liga 1, dar Adailton nu crede ca echipa este in criza.

"Noi suntem mult mai buni in Liga Europa decat in campionat, unde cu echipele mici nu ne concentram suficient de bine si pierdem puncte", a mai spus Adailton.

Partida dintre FC Vaslui si Lazio Roma se va disputa joi, de la ora 22:05, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Adailton dezvaluie tactica vasluienilor cu Lazio