Europa League

20.000 de bilete pentru romani la finala Ligii Europa

Crema fotbalului romanesc s-a adunat in sala VIP de la National Arena, unde a avut loc prima ceremonie UEFA ce deschide drumul Bucurestiului pentru organizarea finalei Ligii Europa din 2012. Cu aceasta ocazie, la Bucuresti a fost dezvaluit logo-ul finalei si a fost facut public pretul biletelor pentru suporterii romani. Finala Ligii Europa se va disputa la data de 9 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Intr-o ceremonie la care au luat parte nume grele ale fotbalului romanesc, printre care Gica Hagi si Gica Popescu, Mircea Sandu a prezentat multumiri si garantii ca Bucurestiul nu se va face de ras.

"Suntem cu totii atat de mandri sa avem acest stadion cu o capacitate de 55.000 de locuri. Aceeasi mandrie o simtim ca pe 9 mai vom gazdui finala Ligii Europa. Multumiri UEFA si presedintelui UEFA pentru ca acest lucru ne onoreaza. Va multumim ca aveti incredere in noi, nu va vom dezamagi!", a spus Sandu.

"A gazdui o finala reprezinta o mare responsabilitate. Muncim de o perioada de timp si vom munci in continuare impreuna cu staff-ul UEFA pentru a avea garantia ca vom avea un eveniment de clasa", a mai spus Sandu.

Cu aceasta ocazie, la National Arena a fost dezvaluit si logo-ul finalei Ligii Europa, care va avea loc pe 9 mai 2012 la Bucuresti.
La evenimentul de joi dupa-amiaza au mai asistat printre altii Bogdan Stelea, Ovidiu Stanga, Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu si Dorinel Munteanu.

Romanii isi vor putea achizitiona 20.000 de bilete pentru finala Ligii Europa, in perioada 28 noiembrie (ora 12:00) - 18 decembrie (ora 12:00).

Biletele sunt impartite pe patru categorii:


Biletele sunt împartite în patru categorii, astfel ca cel mai ieftin tichet de intrare disponibil va costa 100 de lei, la categoria a patra. La categoria a treia un tichet va putea fi achizitionat cu 150 de lei, la categoria a doua, 250 de lei, în timp ce la categoria I acesta va costa 500 de lei.

Categoria 1 - 500 lei
Categoria 2 - 250 lei
Categoria 3 - 150 lei
Categoria 4 - 100 lei

Biletele vor putea fi cumparate doar de pe site-ul Federatiei Romane De Fotbal, www.frf.ro.

Pentru persoanele din afara României, tichetele vor fi comercializate în perioada 24 februarie - 20 martie.

Onlinesport


20.000 de bilete pentru romani la finala Ligii Europa