EURO2016

Wilmots, dupa Italia - Belgia: "Greseli nepermise"

Antrenorul Belgiei, Marc Wilmots, a fost dezamagit dupa infrangerea suferita in fata reprezentativei Italiei (0-2), luni seara in Grupa E de la EURO 2016. El a afirmat ca echipa sa a comis greseli mari si nepermise la acest nivel.

"In prima jumatate de ora am jucat atent si compact, dar am  primit un gol dupa o minge lunga trimisa direct in spatele apararii. A fost o greseala individuala a apararii care nu trebuia sa se intample la acest nivel. A fost un moment bun pentru Italia, care a jucat bine in aparare si a atacat pe contre. Dupa pauza, noi am jucat mai ofensiv", a declarat Wilmots.

"Cred ca dupa acest meci toata lumea a revenit cu picioarele pe pamant in Belgia. Dar nimic nu este pierdut mai departe, mai avem doua meciuri de disputat pentru a ne califica in optimile de finala, ceea ce este obiectivul nostru principal", a mai spus Wilmots.

Italia a transat destul de clar duelul favoritelor din Grupa E, 2-0 cu Belgia, dupa un meci in care echipa lui Antonio Conte a jucat aproape perfect.

Inceputul bun de meci al Italiei a fost rasplatit in minutul 32, cand Bonucci a dat o pasa lunga excelenta, Alderweireld s-a pozitionat prost si l-a lasat pe Giaccherini singur cu Courtois. Mijlocasul a preluat elegant si la fel de elegant l-a invins pe Courtois. 1-0, adica genul de scenariu care-i convine Italiei. Foarte mult.

Grazziano Pelle a pus capat meciului in minutul 90+3, cand a trimis in poarta centrarea lui Candreva.

Italia are o cota de 1,8 pentru o victorie in urmatorul meci cu Suedia pe Winmasters.



Wilmots, dupa Italia - Belgia: "Greseli nepermise"