EURO2016

Torje: "Nu ne sperie nimic". Rat: "Cel mai greu meci" (video)

Meciul de inalta intensitate dintre Romania si Franta de la EURO 2016, de vineri ora 22:00, se apropie cu pasi repezi. Vom reveni la EURO dupa opt ani de absenta si speram sa obtinem a doua victorie din istorie in cadrul unui Campionat European din era moderna, dupa cea din 2000 cu Anglia. Jucatorii sunt determinati.
EURO 2016: Grupa Romaniei + toate grupele | Lot Romania | Toate loturile | Program pe zile

”Am mai jucat pe stadioane pline, asa ca pentru noi nu este o presiune in plus. E o placere sa joci pe o asemenea arena, in tribunele caruia sunt convins ca vor fi foarte multi romani”, a declarat Gabriel Torje.

”Va fi un meci greu pentru noi, jucam cu echipa gazda, o echipa valoroasa. Dar suntem pregatiti, nu trebuie sa ne sperie nimic, niciun meci nu este imposibil de castigat”, a adaugat tricolorul.

”Meciul cu Franta ete cel mai greu. Participarea mea la Euro 2008 ma va ajuta sa-mi gestionez emotiile. Intalnim cel mai puternic adversar din grupa care va avea multi fani alaturi”, a spus Razvan Rat.  

Romania nu a mai castigat din anul 2000 la EURO 2016. Acum este greu de crezut ca vom bate, dar in mod cert ne vom lupta pentru egal. Dintre toate meciurile de dupa 1996 de la EURO, gazdele au castigat doar unul din cele 5 editii in partida de deschidere. Asadar, daca esti patriot, dar si te distrezi cu pariuri sportive si crezi ca Romania poate obtine un egal cu Franta, tricolorii au o cota de peste 5,50 pentru un egal cu gazdele. 

[news-119601]



Torje: "Nu ne sperie nimic". Rat: "Cel mai greu meci" (video)