EURO2016

Tatarusanu da de inteles ca a fost faultat la gol

Ciprian Tatarusanu a luat un gol la limita regulamentului, cel cu care Franta a deschis scorul in meciul pierdut de Romania cu 2-1. A fost primul gol din meci, iar portarul tricolor a afirmat indirect ca a fost faultat in atac.

El a numit "o greseala de arbitraj" golul de 1-0 incasat de la Payet.

"Am demonstrat ca suntem la nivelul lor. Am avut ocazii mai mari. Printr-o greseala a arbitrului si un sut de exceptie, au obtinut victoria. Ne da incredere acest rezultat atata timp cat am fost egalii Frantei. Cred ca meritam sa mai marcam la ce ocazii am avut. A fost putina tensiune, a fost meciul de deschidere si toti ochii erau pe acest meci. A fost un sut imparabil al lui Payet. Din pacate pentru noi s-a intamplat in ultimele minute", a spus Tatarusanu.

“Am demonstrat ca putem juca la nivelul lor. Am avut ocazii mai mari ca ei, dar dintr-o greseala de arbitru si un sut de exceptie…E normal ca ne da incredere si vrem sa luam puncte pentru a iesi din grupa. A fost putina tensiune, a fost meciul de deschidere, dar am dovedit ca nu ne-am pierdut cu firea si din pacate am pierdut. Un sut imparabil la Payet”, a spus Tatarusanu dupa meci la Dolce Sport.

Franta a invins Romania, cu 2-1, in meciul de deschidere la EURO 2016 dupa un sut imparabil al lui Payet in minutul 88.

Giroud deschisese scorul in minutul 58 cu o lovitura de cap la care se putea acorda fault la portar, dupa care Romania a egalat prin Stancu dintr-o lovitura de la 11 metri.



Tatarusanu da de inteles ca a fost faultat la gol