EURO2016

Totul pentru calificare! Rusia - Tara Galilor, de la 22:00

Grupa B e una dintre cele mai complicate de la EURO 2016. Jocul rezultatelor ne-a adus in situatie in care Rusia - Tara Galilor se va juca, luni, de la 22:00, cu calificarea pe masa.

Rusii reprezinta o deziluzie a acestui turneu final. Trupa lui Slutski a inceput relativ bine, a scos un egal dramatic in primul meci, cu Anglia, dar apoi a jucat foarte slab cu Slovacia si a pierdut destul de clar, 1-2. Rusii au un punct dupa doua etape, dar sistemul de calificare in optimi le permite sa se califice mai departe cu o singura victorie. Iar ultima carte jucata va fi impotriva Tarii Galilor.

Galezii lui Bale vin cu alt moral. Au inceput cu dreptul, dupa trei puncte in meciul cu Slovacia, apoi au cedat si ei dramatic, 1-2 cu Anglia, dupa un gol primit in prelungirile partidei. Echipa lui Coleman are trei puncte si, spre deosebire de Rusia, se poate califica in optimi si cu un egal.

Shatov e singurul indisponibil din lotul rusilor, care vor ataca meciul cu o linie ofensiva formata din Kokorin, Dzyuba si Smolov, dar si cu trei inchizatori, premiera la acest turneu final. De partea cealalta, sperantele galezilor se pun, in continuare, in Gareth Bale, starul lui Real Madrid care a marcat singurele goluri ale echipei, de fiecare data din lovituri libere executate exceptional.

Echipele probabile:

Rusia: Akinfeev - Smolnikov, V Berezutski, Ignashevich, Schennikov - Glushakov, Golovin, Mamaev - Kokorin, Dzyuba, Smolov

Tara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, A. Williams, Davies, Taylor - Allen, Ledley, Ramsey - J. Williams Bale

Rusii au un ascendent moral important, in masura in care au invins Tara Galilor in barajul pentru EURO 2004, dar si in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2010.



Totul pentru calificare! Rusia - Tara Galilor, de la 22:00