EURO2016

Italia incheie pregatirea pentru EURO cu o victorie

Italia a invins luni seara Finlanda cu 2-0, in ultimul meci de pregatire al azzurrilor inainte de EURO 2016.

Mijlocasul lui Lazio, Antonio Candreva, a deschis scorul in prima repriza din penalty, iar apoi a creat faza de gol pentru 2-0.

Antrenorul Italiei, Antonio Conte, a folosit amicalul de la Verona pentru a-i introduce in actiune pe Simone Zaza (Juventus) si Ciro Immobile (Borussia Dortmund), ambii aratand chef de joc. A revenit in echipa si Stephan El Shaarawy (Roma).

Finlanda obtinuse un rezultat surpriza saptamana trecuta, 1-1 cu Belgia tot intr-un amical. Nordicii nu sunt insa calificati la EURO. 

Italia a deschis scorul in minutul 27 dupa ce Candreva a fost faultat in careu de Perparim Hetemaj, iar mijlocasul lui Lazio a executat chiar el, marcand pe langa portarul Lukas Hradecky.

Italia, care va deschide la EURO 2016 pe 13 iunie cu Belgia, aflandu-se in Grupa E si cu Suedia si Irlanda, a presat mai departe pentru gol, dar abia in minutul 70 a mai inscris. O minge trimisa din lovitura libera a ajuns la Candreva, care i-a trimis mai departe lui De Rossi, iar acesta a inscris cu un sut la coltul scurt.

Alte rezultate din amicalele internationale de marti seara:

Myanmar 3 - 0 Hong Kong
Vietnam 3 - 0 Singapore
Polonia 0 - 0 Lituania
Italia 2 - 0 Finlanda
Norvegia -  Iran (anulat)
Islanda 4 - 0 Liechtenstein

Se joaca miercuri:

10:00 Denemarca - Bulgaria
13:00 Australia - Grecia
13:30 Japonia - Bosnia-Hertegovina
14:30 China - Kazakhstan
17:00 Canada - Uzbekistan
19:30 Iran - Kyrgyzstan
21:45 Spania - Georgia



Italia incheie pregatirea pentru EURO cu o victorie