EURO2016

Franta vrea sa spulbere Romania cu o formula superofensiva

Presa din Franta a divulgat echipa de start a Frantei contra Romaniei, din primul meci de la EURO 2016, de la 10 iunie, ora 22:00. Gazdele vor juca foarte ofensiv, iar in echipa de start este un singur dubiu.
EURO 2016: Grupa Romaniei + toate grupele | Lot Romania | Toate loturile | Program pe zile

Antrenorul Didier Deschamps vrea sa ia Romania pe sus si va aduce pe teren o echipe pe formula 4-3-3. Trei atacanti vor bate la poarta Romaniei intr-un meci ce se anunta foarte dificil.

Echipa Frantei ar fi urmatoarea, conform Betano care citeaza postul tv francez de satelit Bein Sports: Lloris – Evra, Koscielny, Rami, Sagna –  Matuidi, Kante, Pogba – Payet, Giroud, Griezmann.

Singurul dubiu in echipa ar fi Payet.

Inclusiv site-ul oficial al UEFA anunta o formula cu trei atacanti a Frantei, foarte asemanatoare cu cea de mai sus, cu exceptia lui Sissoko care sa i-ar lua locul lui Kante: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Pogba, Sissoko, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet.

Griezmann si Giroud vor bate tare la poarta Romaniei

Formula ofensiva a Frantei este clara. Antoine Griezmann este un atacant de temut, iar din acest meci se poate astepta ca Franta sa castige cu mai multe goluri, dupa ce Romania va ceda terenul si va comite in aparare greselile caracteristice.

Griezmann, atacantul lui Atletico Madrid, are o cota de 2,10 sa marcheze oricand contra Romaniei si una de 4,0 pentru a inscrie primul gol din meci.

Un alt atacant care si-ar putea aduce numele pe lista marcatorilor este Giroud (foto sus). El are o cota de gol oricand contra Romaniei de 2,30. Asa cum se vede in graficul de mai jos, Giroud este principalul marcator al Frantei in 49 de selectii la echipa nationala, dupa Trezeguet si Henry, care nu mai joaca. Giroud are 17 goluri din ultimele sale 49 de partide.

 



Franta vrea sa spulbere Romania cu o formula superofensiva