EURO2016

S-au asigurat francezii? Ne arbitreaza cel care la EURO 2012 a ajutat o alta echipa mare, omul care a fortat UEFA sa introduca tehnologia video

Ne-am uitat si noi ce a facut Victor Kassai, arbitrul care se va afla pe 10 iunie la centru in meciul de la EURO 2016 dintre Romania si Franta. Acesta revine pe scena inalta a fotbalului la patru ani distanta dupa ce a produs eliminarea unei echipe mici la Campionatul European din 2012, favorizand un nume mare. Iata acel gol si amanunte despre modul in care Kassai a servit marile puteri in fotbal, dar a si produs un soc la UEFA.

Kassai a parasit pe usa din dos fotbalul european. In 2012, la EURO, el a eliminat Ucraina, neacordand un gol valid desi mingea trecuse de linia portii. Golul neacordat ar fi putut egala Anglia. Cu ajutorul lui Kassai, Anglia a invins cu 1-0 si s-a dus in sferturile de finala.

UEFA a spus dupa acel meci ca Victor Kassai nu va mai arbitra alta partida la EURO 2012. Dar lucrurile s-au uitat, iar arbitrul maghiar revine la EURO 2016, chiar in meciul Franta - Romania.

Dupa acea greseala a lui Kassai, UEFA a decis sa introduca tehnologia video pe linia portii, care va fi in functiune la EURO 2016.

Asadar, aservirea sa este clara. O va face si acum, de aceea a fost chemat? Cert este ca Victor Kassai apare pe lista arbitrilor favoriti sa arbitreze finala EURO 2016.

Are Franta nevoie de ajutor cu Romania? Nu!

Palmaresul Romaniei cu Franta este de trei victorii, cinci egaluri si opt infrangeri, cu un golaveraj de 15-21. Ultima victorie a tarii noastre a avut loc pe 8 aprilie 1972, intr-un amical castigat cu Romania cu scorul de 2-0 la Bucuresti. Marcau atunci Anghel Iordanescu si Cornel Dinu. De atunci a fost liniste. 

Din acel moment 1972 Franta a castigat 6 partide si a terminat de 5 ori egal. De aceea, cel mai probabil rezultat este un egal sau o victorie a Frantei, asa cum este vazuta la casele de pariuri.

[news-119652]



S-au asigurat francezii? Ne arbitreaza cel care la EURO 2012 a ajutat o alta echipa mare, omul care a fortat UEFA sa introduca tehnologia video