EURO2016

Claudio Ranieri nu-si da demisia dupa umilinta cu Feroe

Tehnicianul italian Claudio Ranieri da dovada de o mare cutezanta in fata rezultatului umilitor pe care Grecia l-a inregistrat, vineri seara, pe teren propriu, in fata modestei echipe a Insulelor Feroe.

Grecia, echipa care in vara ajungea cu Fernando Santos pana in optimile de finala ale Cupei Mondiale, a suferit a treia infrangere pe teren propriu si ramane cu un singur punct in Grupa F.

Toata lumea din Grecia il contesta pe Ranieri pentru parcursul dezastruos din aceste preliminarii, insa italianul  aflat la prima experienta ca selectioner nici nu se gandeste la demisie.

“Responsabilitatea pentru rezultate apartine intotdeauna antrenorului si-mi amintesc acest lucru de pe vremea cand eram eu jucator, asa ca este doar vina mea. Avem un singur punct dupa aceste patru meciuri si n-am marcat inca vreun gol pe teren propriu”, a spus Ranieri dupa infrangerea cu Feroe, scor 0-1.

“Cu toate acestea nu trebuie sa luam vreo masura acum la cald si drept urmare raman la conducerea echipei Greciei”, a mai spus Ranieri, spulberand sperantele suporterilor greci ca acesta va pleca singur de la echipa.

Vasilis Torossidis, capitanul Greciei, a subliniat poate cel mai bine cele intamplate pe teren in meciul cu Insulele Feroe.

“Trebuie sa ne cerem scuze in fata suporterilor. Astazi am fi pierdut chiar si in fata echipei din satul meu natal!”, a spus Torossidis.



Claudio Ranieri nu-si da demisia dupa umilinta cu Feroe