EURO2016

Chiriches, Pintilii si Tatarusanu au vorbit despre debutul Romaniei la EURO

Vlad Chiriches, Mihai Pintilii si Ciprian Tatarusanu l-au insotit pe selectionerul Anghel Iordanescu la conferinta de presa oficiala dinaintea meciului cu Franta, partida de deschidere a turneului final al Campionatului European.


sursa: twitter.com/hai_romania

Desemnat capitan al echipei nationale pentru turneul final, Vlad Chiriches considera ca meciul cu Franta este partida carierei pentru el si spera ca alaturi de colegii din prima reprezentativa sa faca un meci bun.

"Cu siguranta e meciul carierei si ne dorim sa incepem bine. Ne dorim sa avem o atitudine buna. Sper ca prin atitudine si forta grupului sa facem fata cu brio. Speram sa nu-i dezamagim pe suporteri. Ne dorim sa ne sustina si sa-i auzim pe stadion", a declarat Chiriches.

La randul sau, mijlocasul Mihai Pintilii nu are temeri legate de chestiunea securitatii si lasa totul pe seama organizatorilor. Acesta face apel la suporteri sa creada in echipa nationala a Romaniei.

Ciprian Tatarusanu este de parere ca meciul cu Franta nu depaseste in importanta celelalte doua meciuri din grupa.

"E un meci important, dar nu mai important decat celelalte doua din grupa (n.r. - cu Elvetia si Albania)", a spus Tatarusanu.



Chiriches, Pintilii si Tatarusanu au vorbit despre debutul Romaniei la EURO