EURO2016

Castig fabulos in Bucuresti pe Polonia - Germania

Un parior bucurestean a mizat 2.500 de lei pe x pauza / 1 final la Polonia – Germania! Cota de 12 i-a adus un profit imens.

Una dintre marile surprize realizate in ultimele zile in preliminariile Campionatului European din 2016, Polonia – Germania 2-0, nu i-a luat pe nepregatite chiar pe toti microbistii. Unul dintre pariori a „simtit” chiar si modul in care va decurge partida, astfel ca a avut parte de un castig fabulos – pentru acest lucru a ales Stanleybet, unde a pariat nu mai putin de 2.500 de lei (adica 25 de milioane de lei vechi!).

Pariorul inspirat a ales varianta x pauza / 1 final, la o cota excelenta, 12.00. Iar meciul a decurs exact asa cum spera microbistul: nimeni nu a reusit sa inscrie inainte de pauza, dupa care polonezul Milik a deschis scorul in minutul 50. Gazdele au mai marcat o data, spre finalul partidei, iar pariorul a incasat de la Stanleybet 28.571 lei, aproape 300 de milioane de lei vechi!
 

Compania britanica de pariuri ofera in continuare cote excelente – la Stanleybet puteti paria si astazi pe meciuri din preliminariile EURO 2016, cel mai important fiind cel dintre Finlanda si Romania. Pentru peste 2,5 goluri in meciul de la Helsinki, cota este 2,50, iar pentru x pauza / x final, cota este 4,00.



Castig fabulos in Bucuresti pe Polonia - Germania