EURO2016

Burleanu, multumit de grupa Romaniei: "Obiectivul e calificarea"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-a declarat multumit de adversarii pe care i-au harazit sortii nationalei Romaniei la EURO 2016 si anunta ca obiectivul nostru ramane calificarea din aceasta grupa cu Franta, Elvetia si Albania.

“Ne bucuram pentru o alta premiera. Vom juca pentru prima data in deschiderea unui Campionat European. Ma bucur ca am picat cu Franta, pentru ca toti jucatorii nationalei noastre si-au dorit. Elvetia, este unul dintre cei mai dificili adversari din urna a doua. Imi doresc sa fie o revansa pentru domnul Iordanescu, daca ne amintim de meciul din 1994. Albania era una dintre echipele pe care ni le doream”, a spus Burleanu la Dolce Sport.

“Vom avea zile suficiente de refacere intre meciuri. Avem un avantaj ca vom juca primele doua meciuri la Paris, iar distanta pana la Lyon nu e mare. Obiectivul e calificarea in optimi. Franta porneste cu prima sansa in grupa”, a adaugat Burleanu.

Romania a fost repartizata in Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania. Primul meci pentru tricolori va fi si meciul de deschidere al turneului final contra Frantei pe 10 iunie pe Stade de France de la ora 22:00.



Burleanu, multumit de grupa Romaniei: "Obiectivul e calificarea"