EURO2016

Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Germania si Italia se infrunta sambata seara in cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, un meci intre actuala detinatoare a titlului mondial si o fosta castigatoare de Cupa Mondial.

Italia a ajuns in sferturi dupa un 2-0 administrat Spaniei in urma caruia cota echipei lui Antonio Conte a crescut enorm, Squadra Azzurra fiind creditata la ora actuala cu mari sanse la castigarea titlului european.

Germania nu a mai castigat in fata Italiei de opt meciuri oficiale, iar antrenorul Joachim Low se arata mai degraba rezervat in ceea ce priveste partida de sambata seara.

"Am analizat Italia si am vazut ca nu este o echipa care doar se apara, dar are si foarte bune calitati ofensive. Ei stiu sa se apere bine, dar noi suntem pregatiti pentru aceasta tactica. Invingatoarea acestui meci poate obtine titlul european, iar Germania si Italia au calitatea necesara", crede Low.

De cealalta parte, Antonio Conte nu stie daca va putea conta pe Daniele De Rossi, iar o alta problema in perspectiva o constituie cei 11 jucatori aflati la un cartonas galben distanta de suspendare in eventuala semifinala pe care Italia ar juca-o daca trece de Germania.

Cei 11 sunt Barzagli, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Rossi, De Sciglio, Eder, Insigne, Pelle, Sirigu si Zaza.

"Cred ca Germania este cea mai completa echipa din lume in acest moment si este mai puternica decat Spania. Sunt o echipa foarte bine organizata si cu principii de joc puternice. In ultimele zile am studiat Germania pentru a cauta posibilitatea de a le produce necazuri pe teren. Trebuie sa jucam bine pentru a rasturna cotele in favoarea noastra", a spus si Conte.

Echipele probabile

Germania: Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Howedes; Kroos, Khedira; Muller, Ozil, Draxler; Gomez.

Italia: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Florenzi, Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio; Pelle, Eder.

Italia conduce detasat Germania la capitolul intalniri directe (15-8 raportul victoriilor cu alte 10 remize). Golaverajul este de asemenea favorabil italienilor (49-40).

Germania a invins Italia intr-un amical chiar in acest an, pe 29 martie 2016, cu 4-1.

Meciul de pe Stade de Bordeaux va fi arbitrat de o brigada din Ungaria cu Viktor Kassai la centru.

Fortuna ofera o cota de 2.15 pentru o miza ca ambele echipe vor marca in timpul regulamentar.



Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016