EURO 2020

Vesti bune! Cand se monteaza gazoanele celor trei stadioane construite in Bucuresti

Sursă foto: http://mts.ro

Miercuri a avut loc o sedinta a Comitetului Interministerial pentru EURO 2020 in care s-a discutat, printre altele, si despre stadiul lucrarilor la stadioanele Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf.

"Astfel, în cazul celor 3 stadioane, veștile sunt îmbucurătoare, pentru „Arcul de Triumf” gazonul urmând să fie montat la mijlocul lunii iulie, pentru „Ghencea”, în jurul datei de 15 august, iar pentru Rapid, în luna noiembrie", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Tineretului si Sportului.

Ministerul Tineretului și Sportului a fost reprezentat de către  secretarul de stat, Dragoș Coman, întâlnirea fiind prezidată de consilierul onorific al primului ministru, Gheorghe Popescu. La această întâlnire au participat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Finanțelor Publice, Compania Națională de Investiții „CNI” – S.A, Primăria Municipiului București și Federația Română de Fotbal.

Tema întâlnirii a constituit-o evoluția dezvoltării lucrărilor de infrastructură, respectiv, stadiul execuției lucrărilor la calea ferată Gara de Nord – Otopeni, Aeroportul Băneasa, la stadioanele și bazele sportive. De asemenea, s-a discutat despre activitatea desfășurată de Federația Română de Fotbal, dar și de Primăria Municipiului București, în contextul amânării Turneului Final Euro 2020.



Vesti bune! Cand se monteaza gazoanele celor trei stadioane construite in Bucuresti