EURO 2020

Ungaria – Franta 1-1. Cea mai mare surpriza de pana acum la EURO 2020

Sursă foto: https://twitter.com/UEFAcom_es

Campioana mondiala Franta a tras cu dintii pentru un egal la Budapesta in fata Ungariei, echipa care a deschis scorul in prelungirile primei reprize.

Revedeti aici cele mai importante faze ale meciului Ungaria - Franta

Attila Fiola a patruns in viteza pe stanga, l-a depasit pe Raphael Varane si a finalizat cu un sut la coltul scurt.

Un avantaj pe care Ungaria l-a obtinut contrar cursului jocului, dupa o prima repriza dominata autoritar de francezi la capitolul ocazii de a marca.

Benzma l-a facut mare pe portarul Gulacsi in minutul 14, dupa care Mbappe n-a prins poarta dupa o centrare a lui Digne din flancul stang.

Cea mai mare sansa a Frantei a fost ratata de Benzema in minutul 29 la pasa cu calcaiul trimisa de Mbappe. Reluarea lui Benzema cu exteriorul a ratat de putin poarta maghiara.

Ofensiva totala din partea francezilor in partea secunda, iar Dembele a sutat in bara, in minutul 59, dupa o faza rapida de atac dezvoltata in dreapta.

Egalarea a fost adusa in cele din urma de Griezmann, in minutul 67, cu un sut din centrul careului, o faza creata de insistentele lui Mbappe.

Pentru Griezmann a fost al 7-lea gol la Campionatul European, acesta fiind al treilea marcator din istoria competitiei, dupa Cristiano Ronaldo (11 goluri) si Michel Platini (9).

Mbappe a mai avut o sansa de gol cu opt minute inaintea finalului cand a sutat din actiune, portarul Gulacsi dovedindu-se si in aceasta situatie de netrecut.

Franta acumuleaza 4 puncte si nu si-a asigurat inca prezenta in optimi, urmand sa joace in ultima etapa de asemenea la Budapesta contra Portugaliei.

Pana atunci Portugalia va intalni Germania la Munchen.

O Germanie impotriva careia va juca si Ungaria, echipa care spera la calificare dupa punctul obtinut cu Franta.

Caseta tehnica

Ungaria: Gulacsi – Botka, Orban, At. Szalai – Nego, Kleinheisler (Lovrencsics ’84), A. Nagy, Schafer (Cseri ’75), Fiola – Ad. Szalai (Nikolic ’26), Sallai. Selecţioner: Marco Rossi.

Franţa: Llloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba (Tolisso ’76), Kante, Rabiot (Dembele ’57, Lemar ‘87) – Benzema (Giroud ’76), Griezmann, Mbappe. Selecţioner: Didier Deschamps.

Partida a fost arbitrată de englezul Michael Oliver.



Ungaria – Franta 1-1. Cea mai mare surpriza de pana acum la EURO 2020