EURO 2020

Un nou derby in Grupa F: Portugalia – Germania (19:00)

Sursă foto: https://twitter.com/DFB_Team_EN/

Campioana europeana Portugalia intalneste Germania la Munchen, sambata seara, de la ora 19:00, intr-o partida din Grupa F a EURO 2020.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Portugalia – 3.35 | Egal – 3.30 | Germania – 2.37

Germania a pierdut primul meci contra Frantei si nu are alta varianta decat victoria in meciul cu detinatoarea titlului continental.

Portugalia si-a inceput campania de aparare a trofeului cucerit in 2016 cu victorie la Budapesta in fata Ungariei, scor 3-0.

Un succes conturat tarziu, dupa ce Ungariei a avut un gol anulat pentru o pozitie afara din joc.

Cristiano Ronaldo a marcat doua goluri si a devenit golgeterul tuturor timpurilor la Campionatul European, cu 11 reusite.

Germania nu a convins in partida cu Franta, aratand ca esecul cu Macedonia de Nord din preliminariile Cupei Mondiale nu a fost deloc o intamplare.

Joachim Low, selectioner aflat la ultimul turneu final cu Germania, s-a dovedit la randul sau extrem de neinspirat la schimbari, iar fosta campioana mondiala a aratat ca n-a depasit momentul delicat din 2018.

Portugalia a invins ultima oara Germania in grupa de la EURO 2000 din care a facut parte si Romania. A fost atunci un 3-0 pentru lusitani care trimitea Germania acasa, cu hattrick reusit de Sergio Conceicao.

A fost ultimul meci de la un turneu final in care Germania a primit trei goluri de la acelasi jucator.

Germania a castigat de atunci cele patru meciuri cu Portugalia, la Cupa Mondiala 2006, EURO 2008, EURO 2012 si Cupa Mondiala 2014.

Va fi a cincea intalnire a celor doua echipe la un Campionat European. Doar Spania si Italia s-au infruntat de mai multe ori la un EURO (6).

Ultimele cinci meciuri directe au produs un total de 17 goluri, cu o medie de 3.4 goluri pe meci.

Cristiano Ronaldo n-a marcat impotriva Germaniei in patru meciuri, in pofida a 23 de suturi si 360 de minute jucate.

Atacantul portughez mai are nevoie de un gol pentru a-l egala pe Miroslav Klose la numarul de goluri marcate combinat la Cupa Mondiala si Campionatul European. Germanul are 19 reusite. Ronaldo este in prezent la egalitate cu un alt german, Gerd Muller.

Portugalia a pierdut doar doua din ultimele 30 de meciuri in toate competitiile, castigand 19 dintre acestea.

Germania n-a mai pierdut doua meciuri la rand intr-o grupa la un turneu final de la EURO 2000.

Echipele probabile

Portugalia: Rui Patrício; Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, William Carvalho; Diogo Jota, Bruno Fernandes, Bernardo Silva; Ronaldo.

Germania: Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Gündoğan, Kroos, Gosens; Havertz, Müller; Gnabry.

Englezul Anthony Taylor va conduce meciul de la Munchen la centru.



Un nou derby in Grupa F: Portugalia – Germania (19:00)