EURO 2020

UEFA, anunt important despre organizarea EURO 2020. Ce se intampla cu Bucurestiul

Aleksandr Ceferin, presedintele UEFA, a anuntat ce se intampla cu turneul final al Campionatului European de fotbal "EURO 2020" reprogramat pentru vara acestui an din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe fondul speculatiilor care vorbeau despre restrangerea turneului final la o singura tara, presedintele UEFA a lamurit aceasta chestiune care priveste in mod direct Romania prin prezenta Bucurestiului printre cele 12 orase gazda.

"UEFA este hotarata sa organizeze EURO 2020 in cele 12 orase stabilite initial. Campionatul European este competitia de top a echipelor nationale din Europa si reprezinta o sursa importanta pentru dezvoltarea fotbalului", a spus Ceferin la o intalnire cu reprezentantii celor 12 federatii implicate in organizare, inclusiv FRF, anunta site-ul tuttomercatoweb.com

Ceferin s-a aratat optimist in ceea ce priveste revenirea spectatorilor pe stadioane.

"Sunt optimist si cred ca lucrurile vor fi foarte diferite pe masura ce ne vom apropia de turneu. Suporterii reprezinta o parte importanta care fac fotbalul special. Trebuie sa facem tot posibilul pentru intoarcerea acestora pe stadioane", a mai spus Ceferin.

Campionatul European este programat in perioada 11 iunie - 11 iulie 2021.

Trei meciuri din Grupa C si una dintre optimile de finala se vor disputa pe Arena Nationala din Bucuresti.

Macedonia de Nord, Austria si Ucraina sunt echipele care vor evolua pe cel mai mare stadion al Romaniei.



UEFA, anunt important despre organizarea EURO 2020. Ce se intampla cu Bucurestiul