EURO 2020

Treaba romaneasca. Alte patru stadioane propuse UEFA pentru pregatirea echipelor la EURO 2020

Romania si-a asumat in fata UEFA ca pe langa Arena Nationala, stadion care va gazdui patru meciuri la EURO 2020, vor mai exista si alte trei stadioane de antrenament pentru echipele ajunse la Bucuresti.

Cele mai avansate lucrari sunt la Ghencea, unde in luna mai exista asigurari si premise realiste ca se vor putea desfasura antrenamente. Arena va ajunge la 90-95% conforma spuselor constructorului.

La Arcul de Triumf si Giulesti santierul este in plina desfasurare, cu intarzieri importante la arena de langa Podul Grant.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a dezvaluit la o intalnire cu reprezentantii UEFA ca exista un plan de rezerva pentru inlocuirea stadionului Giulesti.

”Noi şi UEFA trebuie să lucrăm cu realităţi, cu ceea ce avem azi, aşa că cele trei baze de antrenament propuse în manualul pentru EURO 2020 trimis deja echipelor calificate sunt Mogoşoaia, baza FCSB de la Berceni şi stadionul Voluntari”, a declarat Burleanu.

Ramane ca UEFA sa inspecteze si sa aleaga una dintre aceste baze de pregatire pentru includerea in programul EURO 2020 la Bucuresti.



Treaba romaneasca. Alte patru stadioane propuse UEFA pentru pregatirea echipelor la EURO 2020