EURO 2020

Suedia – Ucraina, ultima optime de finala la EURO 2020

Glasgow gazduieste, marti seara, duelul dintre Suedia si Ucraina, echipe care isi disputa ultimul loc in sferturile de finala la Campionatul European.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Suedia – 2.50 | Egal – 3.30 | Ucraina 3.15

Suedia a castigat Grupa E din care au mai facut parte Spania, Polonia si Slovacia, in timp ce Ucraina a evoluat in Grupa C si a prins in extremis locul al treilea cu trei puncte.

Invingatoarea acestui meci va avea in sferturi o misiune infernala urmand a evolua contra castigatoarei dintre Anglia si Germania.

Meciul de marti seara va fi al cincilea intre Suedia si Ucrina.

Singura victorie a suedezilor a fost obtinuta intr-un amical in 2011, scor 1-0. In rest s-a inregistrat o remiza si de doua ori a castigat Ucraina.

La EURO 2012 a avut loc ultima confruntare, cu Ucraina obtinand victoria scor 2-1 prin dubla actualului selectioner Andrey Shevchenko.

Daca Suedia este pentru a treia oara in faza eliminatorie la Campionatul European, pentru Ucraina prezenta in optimi constituie o premiera.

Ucraina a primit gol in toate meciurile disputate la Campionatul European indiferent de editia la care a participat.

Echipele probabile

Suedia: Olsen; Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Quaison.

Ucraina: Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Malinovskyi, Sydorchuk, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk, Tsygankov.

Daniele Orsato din Italia va conduce meciul la centru.



Suedia – Ucraina, ultima optime de finala la EURO 2020