EURO 2020

Spania - Suedia, meciul in care ne punem sperantele

Sursă foto: twitter.com/SeFutbol/

Primele doua clasate din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, grupa din care face parte si nationala Romaniei, se intalnesc la Madrid pe arena Santiago Bernabeu.

Spania, cu punctaj maxim dupa primele trei partidei, primeste replica Suediei, echipa care a acumulat sapte puncte.

Fosta campioana mondiala si europeana porneste cu prima sansa la obtinerea victoriei, un rezultat pozitiv care ar avantaja nationala Romaniei.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Spania - Suedia

O victorie a Spaniei contra Suediei si un succes al tricolorilor in Malta ar face ca Romania sa egaleze Suedia la puncte.

Spania s-a chinuit la precedenta partida disputata pe teren propriu contra unei echipe nordice, in speta Norvegia, obtinand victoria la limita, cu 2-1, printr-un gol marcat de Sergio Ramos din lovitura de la 11 metri aproape de finalul partidei.

De 12 ori pana acum s-au mai intalni Spania si Suedia. Ibericii au castigat de cinci ori, suedezii de trei ori, patru meciuri s-au incheiat la egalitate.

Ultimele doua meciuri au fost castigate de Spania, 3-0 acasa si 2-1 la turneul final al EURO 2008. Suedia se impusese pe teren propriu, cu 2-0, in partida din acele preliminarii.

Spania si Suedia n-au mai remizat din 2000, cand cele doua echipe au facut un 1-1 pe terenul nordicilor intr-un meci amical.

Spania a castigat toate meciurile disputate pana acum pe teren propriu contra Suediei si nu a primit niciodata gol in aceste confruntari.



Spania - Suedia, meciul in care ne punem sperantele