EURO 2020

Spania l-a adus la Bucuresti pe celebrul sef de galerie Manolo. Al 12-lea jucator iberic!

Pe numele sau real Manuel Cáceres Artesero, cel mai cunoscut suporter din lume nu a pierdut ocazia de a venit pana la Bucuresti sa-si sustina favoritii.

Manolo are 70 de ani, dar privit de aproape pare mult mai tanar.

Echipat in echipamentul sport al nationalei Spaniei, Manolo a fost prezent la conferinta de presa de la Arena Nationala, unde au vorbit antrenorul Robert Moreno si jucatorul Pablo Alcacer.

Apoi a luat loc in tribuna oficiala a celui mai mare stadion din Romania pentru a urmari antrenamentul favoritilor inaintea meciului cu Romania.

Nu i-am vazut bereta si nelipsita toba care l-au facut celebru peste tot in lume, dar cu siguranta cele doua elemente ii vor intregi prezenta in marea de galben de joi seara.

In marea de peste 50.000 de romani imbracati in galben va exista la meciul de joi o insula rosie, iar acela va fi Manolo cu a sa scandare arhicunoscuta: ”Espana, Espana”.

Prima data Manolo a mers dupa nationala Spaniei peste granite in 1979, iar din 1982 nu a ratat niciun meci international al ibericilor.

Singura exceptie a reprezentat-o partida cu Paraguay de la Mondialul sud-aferican (2010), cand s-a imbolnavit de pneumonie.



Spania l-a adus la Bucuresti pe celebrul sef de galerie Manolo. Al 12-lea jucator iberic!