EURO 2020

Selectionerul Islandei ne acorda sansa a doua in duelul din 26 martie

Sursă foto: https://www.facebook.com/footballiceland/

La fel ca noi, islandezii au luat act de tragerea la sorti a semifinalelor barajelor organizate de UEFA in martie 2020 pentru ultimele patru locuri ramase libere pe tabloul EURO 2020.

Daca la noi deocamdata e o tacere apasatoare dupa infrangerile cu Suedia si Spania, acestea culminand cu despartirea de selectionerul Cosmin Contra, islandezii isi fac deja calcule si impart sansele in procente.

"Un asemenea duel, unde este un singur meci, este ca o finala de cupa. De obicei la o finala de cupa sansele sunt 50 la 50, dar cand o echipa joaca pe teren propriu sansele se modifica la 55-45 la suta in favoarae noastra.

"Romanii au o nationala buna si foarte multi jucatori tineri, promitatori, care au aratat ce pot la nivelul U21 anul acesta. Sper ca echipa noastra sa profite de avantajul experientei si sa accedem in marea finala", a declarat Erik Hamren, selectionerul suedez al Islandei, pentru site-ul UEFA.com

Hamren antreneaza Islanda din 2018, dupa ce a calificat Suedia al turnee finale europene, in 2012 si 2016.Selectionerul Islandei ne acorda sansa a doua in duelul din 26 martie