EURO 2020

Roberto Mancini despre sansele Italiei la EURO 2020: ”Visez la nopti magice”

Italia deschide EURO 2020 la Roma impotriva Turciei pe 12 iunie, iar selectionerul Roberto Mancini a vorbit despre sansele Squadrei Azzurra, echipa revenita la un turneu final dupa ratarea Mondialului din Rusia.

”Venim dupa rezultate bune, dar Campionatul European va fi peste sase luni. Nu cred ca grupa este atat de simpla pe cat lasa unii si altii sa se inteleaga, dar ramanem optimisti”, a declarat Mancini la Radio Uno.

Italia va intanli Turcia, Elvetia si Tara Galilor, echipe despre care Mancini spune ca pot pune probleme pentru ca n-au nimic de pierdut si sunt alcatuite din jucatori buni.

”Elvetia este un adversar incomod pentru Italia, ne cunosc foarte bine. Tara Galilor poate fi surpriza cu jucatorii din Premier League pe care ii are, iar Turcia a obtinut patru puncte cu Franta in preliminarii”, a mai comentat Mancini.

Acesta spera ca Italia sa reediteze noptile magice din vara lui 1990, cand formatia in care stralucea un Toto Squillaci ajungea in fazele superioare ale Copei del Mondo.



Roberto Mancini despre sansele Italiei la EURO 2020: ”Visez la nopti magice”