EURO 2020

Razvan Burleanu in contradictie cu Ion Tiriac

Presedintele FRF a reactionat dupa ce Ion Tiriac a optinat ca Romania risca sa piarda organizarea celor patru meciuri de la EURO 2020 din cauza lipsei infrastructurii de transport.

Partea romana si-a luat mai multe angajamente in fata UEFA pentru Campionatul European din vara anului viitor, printre care si constructia unei linii de cale ferata cara sa lege Gara de Nord de Aeroportul Otopeni.

Aceasta ca solutie de compromis in absenta unei linii de metrou, linie care exista insa doar pe hartie in planuri fantasmagorice, pentru moment.

Cum terminarea lucrarii este putin probabila, partea romana a apelat la ceea ce am putea numi compromis la compromis.

“UEFA nu ne va lua meciurile de la EURO 2020, asa cum sustine Ion Tiriac. Si spun asta pentru ca linia de cale ferata pana la aeroport nu face parte din conditiile impuse de UEFA. Planul nostru de mobilitate pentru suporteri inseamna sa avem autobuze speciale”, a declarat Razvan Burleanu pentru Adevarul.

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui trei meciuri din Grupa C a EURO 2020 si o partida din optimile de finala.

La Bucuresti vor juca Austria, Ucraina si o echipa din barajele Ligii Natiunilor. Ar putea fi Romania, daca noi vom castiga Barajul A, sau o castigatoarea barajului dintre Macedonia de Nord, Belarus, Georgia si Kosovo.



Razvan Burleanu in contradictie cu Ion Tiriac