EURO 2020

Prima nationala sosita la Bucuresti pentru EURO 2020

Sursă foto: https://twitter.com/ffmmkd

Marti, putin dupa ora pranzului, a aterizat la Bucuresti prima nationala dintre cele care vor juca la EURO 2020 pe Arena Nationala.

Este vorba de nationala Macedoniei de Nord, o echipa care se va pregati pe noul stadion "Steaua" din Bulevardul Ghencea.

Delegatia echipei din Balcani a ajuns pe Aeroportul Baneasa la bordul unei aeronave Airbus A319 a companiei de stat de zbor din Croatia.

Macedonia de Nord participa in premiera la un turneu final de Campionat European, dupa ce a obtinut calificarea in urma barajelor din Liga Natiunilor.

Programul complet al meciurilor la EURO 2020

Este a doua oara cand Macedonia de Nord vine la Bucuresti in acest an, dupa partida cu Romania din preliminariile Cupei Mondiale, in luna martie.

Tricolorii s-au impus atunci greu, cu 3-2, dupa ce am condus cu 2-0 si ne-am vazut egalati pe final de meci.

Macedonia de Nord a furnizat apoi marea surpriza castigand contra Germaniei in deplasare.

Vedeta echipei macedonene este Goran Pandev, un jucator in varsta de 37 de ani care a adunat pana acum 119 meciuri si 37 de goluri in cei 20 de ani la nationala tarii sale.

Macedonia de Nord debuteaza la EURO 2020 pe 13 iunie contra Austriei intr-un meci care va incepe la ora 19:00.

Tot marti va sosi la Bucuresti si nationala Ucrainei, echipa care se va pregati la baza celor de la FC Voluntari.Prima nationala sosita la Bucuresti pentru EURO 2020