EURO 2020

Portugalia, tinuta in sah de Ucraina pe teren propriu. Rezultate de vineri in preliminariile EURO 2020

Sursă foto: https://twitter.com/FootugalF/

Echipa Portugaliei, detinatoarea titlului european, a terminat la egalitate scor 0-0 meciul cu Ucraina din Grupa B a preliminariilor pentru EURO 2020.

Lusitanii au dominat autoritar meciul, dar portarul Pyatov a facut adevarate minuni intre buturi aparand in fata lui Pepe, Cristiano Ronaldo si Andre Silva.

Ucraina s-a aratat in cateva randuri periculoasa pe contraatac si Junior Moraes, fostul echipier de la Gloria Bistrita, a ratat de putin deschiderea scorului la debutul in nationala condusa de Andrey Shevchenko.

Etapa urmatoare Portugalia va primi vizita Serbiei, echipa care a remizat in deplasare cu Germania intr-un amical (1-1).

Intr-o alta partida din preliminariile EURO 2020 Anglia a demolat Cehia pe Wembley, cu 5-0, meci in care Sterling a reusit un hattrick, iar Kane si-a trecut in cont o dubla.

Franta, campioana mondiala, a castigat in deplasare contra Moldovei, cu 4-1, prin golurile marcate de Griezmann, Varane, Giroud si Mbappe. Primele trei goluri ale “cocosilor” au fost marcate in prima repriza intr-un interval de 12 minute!

Alte rezultate:

Luxemburg – Lituania 2-1
Albania – Turcia 0-2
Andorra – Islanda 0-2
Bulgaria – Muntenegru 1-1



Portugalia, tinuta in sah de Ucraina pe teren propriu. Rezultate de vineri in preliminariile EURO 2020