EURO 2020

Lovitura pentru Spania inaintea EURO 2020

Sursă foto: https://twitter.com/giornaleradiofm

Nationala iberica se confrunta cu un caz de covid la unul dintre jucatorii de top.

Sergio Busquets, capitanul nationalei Spaniei in absenta lui Sergio Ramos, a fost testat pozitiv la Sars-Cov-2 si a intrat in izolare.

Din motive de precautie pentru a limita raspandirea virusului la alti jucatori, oficialii Federatiei Spaniole de Fotbal au decis carantinarea intregului cantonament al primei reprezentative.

Spania are programat, marti, ultimul amical inaintea participarii la EURO 2020, insa dupa pozitivarea lui Busquets s-a decisis ca la partida cu Lituania de la Leganes pe teren sa fie trimisa echipa de tineret U21.

Nici macar Luis Enrique nu va fi prezent pe banca, locul acestuia fiind luat de Luis De La Fuente, selectionerul de la tineret.

Spania debuteaza la Campionatul European peste opt zile contra Suediei (14 iunie).

Meciurile Spaniei de pe teren propriu sunt programate la Sevilla pe Estadio La Cartuja, dupa ce Bilbao a renuntat la organizare din motive de securitate in contextul pandemiei de covid.

In saptamana recent incheiata au mai fost depistati pozitiv la noul virus gripal mijlocasul scotian John Fleck si portarul olandez Jasper Cillessen.Lovitura pentru Spania inaintea EURO 2020