EURO 2020

Gheorghe Hagi face lumina: ”Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Intrebati Federatia de ce!”

Absent de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc la Bucuresti, spre uimirea tuturor celor prezenti, fostul mare international Gheorghe Hagi a facut lumina in acest caz.

Intrebat dupa meciul de campionat cu FC Botosani daca s-a uitat la tragerea la sorti gazduita de Pavilionul Central al Romexpo, Hagi a raspuns sec vizibil deranjat de subiect.

”Nu m-am uitat. Eu stiu ca Romania joaca mai intai un baraj inainte sa vorbiti de un Campionat European”, a spus acesta la Digi Sport.

Ulterior, la cateva minute distanta, Hagi a apasat pe acest subiect la conferinta de presa dorind parca sa puna punct discutiei.

”Ma intrebati unde pleaca Rivaldinho. De ce nu ma intrebati de ce n-am fost invitat? Stiu ca asta vrei sa ma intrebati. Cum unde? La tragerea la sorti.

”Da, e adevarat. N-am fost invitat, dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gandeste ce vrea, face ce vrea. Asa s-a gandit. Intrebati pe cei de la Federatiei. Eu sunt la Constanta, muncesc, restul nu depinde de mine. Cum sa ma simt afectat? Ma simt mandru ca am jucat pentru Romania, atat. Nimeni nu m-a invitat”, a spus Gheorghe Hagi.



Gheorghe Hagi face lumina: ”Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Intrebati Federatia de ce!”