EURO 2020

Croatia – Cehia 1-1. Vicecampioana mondiala continua sa dezamageasca la EURO 2020

Sursă foto: twitter.com/euro2020

Echipa Croatiei obtine primul punct in Grupa D la EURO 2020 dupa o remiza cu Cehia la Glasgow, dupa ce a fost condusa cu 1-0 la pauza.

Patrik Schick a obtinut lovitura de la 11 metri dupa un duel aerian cu Lovren in urma caruia s-a ales cu nasul spart.

Marcator al unei duble in meciul inaugural cu Scotia, atacantul Cehiei a transformat pentru 1-0, cu opt minute inaintea pauzei.

Pentru Schick este al treilea gol marcat la acest turneu final pentru atacantul de la RB Leipzig.

Croatia a ratat egalarea la un minut dupa deschiderea scorului prin Rebic. Scapat singur cu portarul Rebic a sutat pe langa poarta cehilor.

Egalarea a fost adusa in cele din urma de Perisic la prima actiune ofensiva a partii secunde.

Pe final de meci croatii au ratat doua importante ocazii, prin Vlasic (min.73) si Petkovic (min.89) nu au reusit sa marcheze.

Cehia ajunge la 4 puncte si in ultima etapa merge pe Wembley pentru disputa cu Anglia, in timp ce Croatia va ramane la Glasgow pentru duelul cu Scotia.

Calificarea ramane deschisa in Grupa D.

Caseta tehnica

Croaţia: Livakovic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol – Modric, Kovacic (Brozovic ’87) – Perisic, Kramaric (Vlasic ’62), Brekalo (Ivanusec ’46) – Rebic (Petkovic ’46). Selecţioner: Zlatko Dalic.

Cehia: Vaclik – Coufal, Kalas, Celustka, Boril – Holes (Kral ’63), Soucek – Masopust (Hlozek ’63), Darida (Barak ’87), Jankto (Sevcik ’74) – Schick (Krmencik ’74). Selecţioner: Jaroslav Silhavy.

Partida a fost arbitrată de spaniolul Carlos del Cerro Grande.



Croatia – Cehia 1-1. Vicecampioana mondiala continua sa dezamageasca la EURO 2020